Gottorp-Zone

 

v/ Anne Gottorp

Granagervej 3

2640 Hedehusene

 

Mobil:

24 26 68 72

 

E-mail:

zone@gottorp-zone.dk

 

”Like” Gottorp-zone på

facebook og følg med i

hvad der sker

 

____________________

 

Links til andre

spændende sider:

 

Kennel Gottorp -

Finsk Lapphund

 

Danmark yder tilskud til zoneterapi. Klik på logo'et for at læse mere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er medlem af Zone-connections Terapeut-forening. Klik på logo'et for at læse mere

Profil

 

Jeg er født i 1974, er gift og har to børn. Oprindeligt er jeg uddannet Teknisk assistent og dette er stadig mit hovederhverv.

 

Jeg er uddannet som zoneterapeut i 2009 med RAB-registrering. RAB står for Registreret Alternativ Behandler, det giver dig en sikkerhed for, at jeg har taget eksamen under ordnede forhold i behandling med Zoneterapi, Fysiologi/Anatomi og Sygdomslære, samt at jeg opdaterer mig løbende med kurser inden for mit fag. Der udover undervises der bl.a. i psykologi, regnskab og klinikdrift.

 

Udover zoneterapi har jeg i 2005 uddannet mig inden for Kranio-Sakral Terapi (KST) og senere også i Øre-akupunktur, her er jeg ikke RAB-registreret.

 

 

Erfaring:

Jeg startede min egen klinik i Hedehusene i sommeren 2008. Efter en lille pause behandlede jeg i lokaler i Herlev og i dag er jeg tilbage i mit eget lokale i Hedehusene.

 

I 2009-2010 arbejdede jeg også for PreviaSundhed (tidligere Well at Work) hvor jeg en dag om ugen ydede zoneterapibehandlinger til ansatte i Høje-Tåstrup Kommune, via deres sundhedsordning.

 

Derudover har jeg deltaget som behandler ved forskellige arrangementer bl.a. ved "medarbejder-forkælelse" for ansatte hos Hjortespring Omsorgscenter, Post Danmark Kbh., Herlev Hallen og Rønnevangscentret i Tåstrup. I oktober 2009 deltog jeg som behandler på Sund Livsstil messe i Forum.

 

 

I 2011 fik jeg æren af, at være fødselshjælper som zoneterapeut.

Moderen havde, ved begge sine tidligere fødsler, haft problemer med moderkagen, som ikke kom ud. Men denne gang skete miraklet ved hjælp af zoneterapi og både mor og søn var hjemme igen dagen efter fødslen. En storslået oplevelse for alle parter.

 

 

Resultater:

Jeg har rigtig gode resultater ved behandling af blandt andet stress, hovedpine, hedeture, ondt i ryggen og nakken, symptomer efter piskesmæld, sengevædning hos børn, spædbarnskolik, skrigeture og søvnproblemer hos de små.

 

Klient historier:

” Jeg stiftede første gang bekendtskab med Anne, da min dreng på dengang 7 år hostede meget, og havde gjort det i et godt stykke tid, allerede efter første behandling med zoneterapi, var hans hoste reduceret kraftigt. Han kunne selv mærke en forskel. Jeg selv kan til tider få voldsomt hovedpine, og kan nærmest ikke være i min egen krop. Anne har i den forbindelse givet mig kraniosakral terapi kombineret med zoneterapi, og det har virkelig hjulpet. Når min hovedpine begynder at sætte neglene i mit hoved, så er det om at få fat i Anne, hun har heldigvis indtil nu været meget fleksibel med sine tider. Jeg kan kun medgive Anne mine varmeste anbefalinger.

Mange varme hilsner Mette Hergaard”

 

 

Uddannelser og efteruddannelse:

 

2016: Japansk Lifting (Kvist-Strand-Kurser, Kbh)

2012: Øre-akupunktur (Den Danske Zoneterapeutskole, Herlev)

2012: Triggerpunkter (Den Danske Zoneterapeutskole, Herlev)

2010: Hovedpine og migræne (Touchpoint København)

2009: Zoneterapeut, RAB (v/Lene Schmidt - Den Danske Zoneterapeutskole, Herlev)

2008: Opstart af egen klinik

2005: KST Basis (I, II, III og Børn I) (v/Britta Andersen, Alfa Living Haslev)

 

 

 

 

 

 

Copyright by Anne Gottorp 2008

Gottorp Zone